web analytics

Gerucht: Nexus 7.7 en nieuwe Nexus 4 van LG

Sinds enige tijd doen de geruchten de ronde dat LG ook een nieuwe tablet in de Nexus-reeks van Google gaat maken. Namelijk de opvolger van de Nexus 7, die volgens diezelfde geruchten de naam Nexus 7.7 gaat dragen.

De Nexus 7.7 zou bijna zeker over een Full HD (1080p) scherm en een Nvidia Tegra 4 SoC beschikken. Ook zou het aannemelijk zijn dat het toestel over 2GB RAM beschikt en ten minste 32GB opslagruimte heeft.

Verder zou LG ook aan een nieuwe Nexus 4 met 4G werken. Ook zou deze versie van de Nexus 4 een opslagruimte aan boord hebben die 32GB groot is. Het missen van 4G en genoeg opslagruimte waren voor vele mensen dingen die ervoor zorgden dat ze het toestel toch niet kochten, ondanks de zeer aantrekkelijke prijs. Verder blijven andere dingen zoals de processor en het RAM-geheugen gelijk aan deze van de huidige variant van de Nexus 4. Deze zouden pas veranderen met een mogelijke release van de Nexus 5 of X phone die waarschijnlijk in augustus uitgebracht wordt.

We zijn niet zeker dat deze geruchten helemaal waarzijn omdat het nog nooit eerder voorgekomen is dat Google 2 verschillende producten in de Nexus-lijn door dezelfde producenten laat maken. Dat dit nu wel het geval zou zijn is dan ook opmerkelijk.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2012 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

Google Nexus 7

LG Nexus 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *