web analytics

HTC brengt Butterfly 2 voor de Aziatische markt uit

HTC heeft vanmiddag de Butterfly 2 officieel uitgebracht. Het toestel is gericht op de Aziatische markt en beschikt over high-end specs. Zo bevat het toestel onder andere een Snapdragon 801 en 2GB RAM.

De HTC Butterfly 2 volgt de eerste Butterfly-telefoon op die net zoals z’n opvolger vooral voor Azië bedoeld was. Mogelijk volgt later toch nog een release in Europa, net zoals dit ook het geval was voor de eerste Butterfly. De specs zijn redelijk standaard voor high end-toestellen, maar niet te min gaan we het er toch even over hebben. Als CPU werd er voor een Snapdragon 801 gekozen die z’n werk doet met 4 cores die elk een kloksnelheid van 2.5Ghz hebben. De GPU is een Adreno 330 en het 5 inch scherm heeft een 1080p-resolutie. Het RAM-geheugen bedraagt 2GB en voor de opslagruimte kan gekozen worden uit 16GB of 32GB.

Wanneer de interne opslagruimte niet toereikend is, kan er ook nog een micro SD-kaartje in het toestel geplaatst worden. Hierdoor kan het geheugen nog eens tot 64GB uitgebreid worden.

Het toestel is vanaf 2 september in Taiwan beschikbaar en wordt daarna langzaam in andere Aziatische landen beschikbaar gemaakt. Een adviesprijs van HTC is nog niet bekend.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2014 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

HTC Butterfly 2 A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *