web analytics

HTC komt met One Mini

HTC zou met een klein broertje voor de One komen. Namelijk de One Mini. Deze vertoont zeer veel gelijkenissen qua design met de grote One en wordt een midrange toestel.

Er zijn slechts enkele kleine verschillen waaraan je kan zien dat het om een ander toestel gaat. Ten eerste is hij kleiner en bevindt de flitser zich niet naast de lens, maar erboven. Ten tweede zijn de gaten voor de speakers boven en onder het scherm minder breed.

De grootste verschillen vind je echter in de binnenkant. Zo wordt de One Mini uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 400 processor met 2 cores en een kloksnelheid van 1.2Ghz. Wel is er 2Gb werkgeheugen aanwezig. Het scherm zou 4,3″ groot zijn met een 720p resolutie. Het toestel zou wel LTE hebben en over een opslaggeheugen van 16Gb groot beschikken. Het is nog niet duidelijk welke camera erin verwerkt zit.

Een eventuele releasedatum en prijs zijn nog niet bekend, maar je kan je waarschijnlijk aan iets rond de 400 euro verwachten aangezien het toestel nog over redelijke specs beschikt.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2013 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

HTC One Mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *