web analytics

IFE News pagina’s worden geupgrade

Vandaag werden omstreeks 14 uur de nieuwspagina’s van Isearchfulledition vernieuwd. De pagina’s kregen een upgrade naar de nieuwste Interface.

De huidige Interface is nu de IFE Interface 4.0 Pre Release. De vorige was de IFE Interface 3.0. Deze nieuwe interface brengt met zich ook meteen de IFE Engine 2.5 Pre Release met zich mee. Deze moet verplicht geïnstalleerd worden als de nieuwe interface in gebruik wordt genomen omdat hier bepaalde modules in verwerkt zijn die de nieuwe visuele elementen van de interface aansturen.

Enkele vernieuwingen zijn de nieuwe “News Slider”, deze toont bovenaan de pagina de laatste nieuwsposts. Een andere vernieuwing is de “Image Header Slider” deze zorgt voor een dynamische slideshow van foto’s in de header. De foto’s passen zich elk seizoen aan, zodat er een bepaalde sfeer gecreëerd wordt.

Deze Pre Release is nog niet de definitieve nieuwe interface. Deze komt later. De Pre Release versie is al geïnstalleerd omdat we nood hadden aan een aantal nieuwe functies, die ervoor moeten zorgen dat het design makkelijker en efficiënter werkt.

In de definitieve versie die later dit jaar (waarschijnlijk eind juni) komt, gaat ook nog een “Theme Switcher” geïntegreerd worden, wat ervoor zorgt dat je kan kiezen hoe de website eruit ziet. Ook worden dan alle pictogrammen aangepast, zodat deze meer een eenheid vormen met de opkomende Windows Metro Interface in Windows 8.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2012 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *