web analytics

Microsoft heeft previewversie van Office 2013 vrijgegeven

Microsoft heeft een eerste preview van het aankomende Office 2013 vrijgegeven. Deze nieuwe Office-suite is de opvolger van Office 2010 en heeft als meest opvallende wijziging nu ook een metro-achtige interface.

Verder worden documenten nu ook standaard in Skydrive opgeslagen. Microsoft legt hiermee de nadruk op het werken in de cloud. Ook heeft Microsoft de webversies van Office verder verbeterd en maken deze nu ook deel uit van hun ‘cloud’-strategie.

De desktopversie beschikt over het nieuwe metro-uiterlijk en kan nu ook pdf-bestanden openen en bewerken. In vorige versies kan je wel Word-documenten als pdf exporteren, maar nu kan je deze dus ook openen en bewerken.

Je kan ook een abonnement afsluiten op Office 2013. Voor mensen met de RT-versie van Windows 8 is een abonnement inbegrepen. Windows 8 RT is de Windows 8-variant voor ARM-apparaten. Ook heeft Microsoft het recent overgenomen Skype en Yammer in Office geïntegreerd. Zo mag je als Office-abonnee 1 uur per maand naar gewone telefoonnummers bellen met Skype. Je krijgt als abonnee ook meer opslagcapaciteit in Skydrive.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2012 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *