web analytics

Nieuwe Acer smartphones in september

Acer heeft haar nieuwste productlijn, de Gallant smartphones, officieel voorgesteld. De smartphones komen in september uit.

Het gaat om 2 verschillende modellen. Ten eerste is er de Liquid Gallant. Deze beschikt over een 4.3″ scherm van 960*540 pixels en een MediaTek 6575 SoC. Deze SoC heeft een 1 core die met een kloksnelheid van 1Ghz werkt. De GPU is een PowerVR uit de 5xx-reeks. De camera heeft 5MP.

Ten tweede is er ook nog de Liquid Gallant Duo. Het enige verschil dat deze smartphone heeft met de gewone Liquid Gallant is het feit dat de Duo over dualsim beschikt. Dit wil zeggen dat je 2 sim-kaarten tegelijk kwijt kan in het toestel. Zo heb je slechts 1 toestel nodig om bijvoorbeeld je privé- en zakelijke berichten te ontvangen.

Beide toestellen zijn verkrijgbaar in het wit of zwart. De nieuwe toestellen zullen door Acer gedemonstreerd worden op de aankomende IFA in Berlijn. De Liquid Gallant Duo zal in het Verenigd Koninkrijk nog geen 150 pond gaan kosten. Een prijs voor de normale Liquid Gallant is nog niet bekend. Beide toestellen komen wel uit in België en Nederland.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2012 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *