web analytics

Nieuwe Angry Birds Friends vanaf vandaag te downloaden

Vanaf vandaag is de eerder deze week aangekondigde Angry Birds Friends te downloaden. De nieuwe game is zowel beschikbaar voor Android als voor iOS.

Angry Birds is een van de populairste, zo niet het populairste, spel voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is al het vijfde deel in de serie en deze keer ligt de nadruk het spelen met je vrienden. Ook zijn er enkele nieuwigheden in het spel en natuurlijk een hoop nieuwe levels. In het spel kan je nu gebruik maken van een hoop powerups die er dan voor zorgen dat je bijvoorbeeld over een langere afstand kan zien hoe je vogel gaat vliegen of je kan de snelheid van een vogel verhogen en zo gaat het nog wel even door. Ook nieuw is dat je deze powerups kan kopen en daarna weggeven aan je vrienden.

Een negatief aspect van de game is dat je verplicht wordt een Facebook-account aan te maken vooraleer je het spel kan spelen. Hierdoor zullen velen mensen het spel niet kunnen spelen omdat ze geen account willen aanmaken of omdat ze niet willen dat Rovio overal toegang tot heeft.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2013 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

Angry Birds Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *