web analytics

Nieuwe Samsung Series 7 gaminglaptop in fris geel

Samsung heeft vorig jaar de Series 7 reeks van gaminglaptops gelanceerd. Nu, een jaar later, voegen ze daar een nieuw model aan toe.

Het model heeft een kleurtje gekregen, fris geel. Het model gaat de naam Series 7 Gamer Yellow 3D dragen. Hieruit wordt dan ook onmiddellijk duidelijk dat de notebook 3D ondersteund.

Standaard wordt de laptop geleverd met 8GB RAM geheugen, maar dit kan je naar eigen wens aanpassen tot maximum 16GB. Als GPU is voor de AMD Radeon HD 7870M gekozen met 2GB GDDR5 VRAM. De processor is een Intel Core I7 3610QM quadcore. Dit is een processor met een basiskloksnelheid van 2.3Ghz en een maximale turbofrequentie van 3.3Ghz. Het scherm werd een 17.3″ 3D model met een resolutie van 1920*1080 pixels.

Verder is er ook nog een SSD van 128GB aanwezig en een normale harde schijf van 1TB. Het toestel weegt 3.81 kg. Morgen ligt de Gamer Yellow 3D in de winkelrekken in Zuid-Korea voor een prijs van ongeveer 2150 euro. Wanneer het toestel echter naar andere landen komt is nog niet bekend.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2012 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *