web analytics

Samsung kondigt de nieuwe Galaxy S III aan

De nieuwe Samsung Galaxy S III werd door Samsung uitgebracht op 1 van zijn eigen evenementen. De smartphone gaat over Samsung’s nieuwe quadcore-chip beschikken en krijgt een 4,8″-scherm met 720p resolutie.

De nieuwe chip die in de smartphone gebruikt gaat worden is de Exynos 4 die een tijd geleden al werd aangekondigd. De quadcore-soc draait op een snelheid van 1.4Ghz. Het scherm van deze Galaxy S III is een Super Amoled HD scherm. Verder heeft de telefoon ook nog een 2100Mah batterij, ondersteuning voor 802.11n WiFi, 1GB RAM, Bleutooth, NFC en een camera met 8 megapixels. Ook is er een frontcamera aanwezig voor videobellen met 1.9 megapixels.

Er komen 2 versies van het toestel op de markt. De ene beschikt over 32GB geheugen, de andere, goedkopere variant, beschikt over 16GB. Ook komt er later waarschijnlijk nog een 64GB variant. En voor wie ook dit niet genoeg zou zijn, kan je de smartphone nog uitbreiden met Micro-SD kaartjes.

Een nieuwe feature die in de S III aanwezig is, is de mogelijkheid om de smartphone draadloos op te laden. Wel moet de Wireless Charging Kit appart aangekocht worden. Als extratje krijg je ook nog 50GB dropbox ruimte van Samsung.

De prijs van de 16GB variant wordt €599. De adviesprijs van de andere twee varianten is nog onbekend.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2012 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *