web analytics

Verschillende hacks voor Windows 8-apps duiken op

Vandaag zijn er enkele hacks voor Windows 8 apps opgedoken. Zo is er een hack die gratis applicaties omzet in de volledige betaalde varianten en kan je ook de advertenties in gratis apps uitschakelen.

Om de advertenties in een app uit te schakelen dien je slechts enkele wijzigingen te maken in een xaml-bestand. Zo een bestand bevat een groot deel van de opmaak van een applicatie en zorgt er verder ook voor dat er op een bepaalde plaats advertenties getoond worden. Als je bijvoorbeeld de grootte van de ad-ruimte op 0 pixels zet heb je er geen last meer van.

Ook is er een nieuwe tool verschenen die gratis apps kraakt en omzet in de betaald variant. Zo biedt de Windows Store de optie om een betaalde app te testen zodat deze na een paar dagen niet meer volledig werkt, maar de bestanden zijn wel volledig op de computer aanwezig. Als je dan met de tool de te kraken applicatie selecteert wordt deze gekraakt met 1 druk op de knop. Deze methode is geverifieerd door Tweakers.net en werkt met apps als Angry Birds en Reckless Racing.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2012 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *