web analytics

Verwijder “onverwijderbare” bestanden

Af en toe heb ik het verschrikkelijke probleem dat ik een bepaald bestand niet kan verwijderen omdat Windows me zegt dat het geopend is in een ander programma. Meestal sluit ik dan alle openstaande programma’s, maar dit brengt niks op. Dus daarom ging ik op zoek naar een methode om dit bestand toch te verwijderen. En dit heb ik gevonden! Het handige programma FileASSASSIN dat je hier kan downloaden. Nu moet je het programma starten. Om een bestand definitief te verwijderen dat onverwijderbaar is moet je het bestand in kwesitie naar het venser van FileASSASSIN slepen. Nu moet je het bolletje voor “Attempt FileASSASSIN’s method of file processing” aanduiden en alle ander vinkjes ook aanduiden. Nu moet je op Execute drukken. PAS OP: FileASSASSIN kan ook essentiële Windows bestanden verwijderen, dus maak vooraf een backup en pas op met wat je verwijdert! Als je nog vragen hebt kan je die stellen op het forum onder de categorie Software.

Geschreven door: Pieter Verschaffelt
All Rights Reserved © 2012 IFEMedia http://www.isearchfulledition.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *